Vă salutăm pe site-ul de căutare a meșterilor!

 

Dacă sunteți în căutarea de muncă sau a prestatorilor acestor servicii, atunci ați accesat site-ul potrivit! Portalul rabotniki.md deține una dintre cele mai mari baze de date de meseriași din domeniul construcțiilor, proiectării, ingineriei, reparațiilor minore, amenajării, arhitecturii și a altor profesioniști. 

Aici veți găsi un loc de muncă. Aici veți găsi specialiștii de care aveți nevoie.

Dacă sunteți meseriaș, care caută de muncă și oferă serviciile sale: 

Spre deosebire de alte site-uri similare, pe portalul rabotniki.md nu vă veți „pierde” printre CV-urile coaforilor sau programatorilor. În al doilea rând, aici vă puteți expune cel mai profitabil (citiți cu sens de vinde) în fața viitorilor clienți. În afara setului standard de date (nume, contacte și tip de activitate), există opțiuni funcționale comode. În secțiunea „Portofoliu”, plasați fotografii și videoclipuri ale lucrărilor Dvs. Acest lucru va crește nivelul de încredere în Dvs., în calitate de persoană și specialist. Pe lângă aceasta, fiecare meșter are propriul său rating (clientul vă evaluează munca) - aceasta este cheia unei concurențe oneste și sănătoase.

Opțiunea „Recenzii” vorbește de la sine. Aceasta este completată de asemenea de către clientul Dvs. Nu vă jenați să cereți de la clienții Dvs. să lase cât mai multe recenzii. Multe recenzii sunt cheia pentru atragerea de noi clienți.

Vă recomandăm să completați secțiunea „Prețuri”. Înțelegem că, în majoritatea cazurilor, este pur și simplu imposibil să calculăm exact prețul imediat. Dar vă rugăm să aveți încredere în experiența noastră - când meșterul indică cel puțin prețul minim sau de pornire al serviciilor sale, clientul va rămâne pe pagina sa și, dacă cifra este mai mult sau mai puțin satisfăcătoare, cu siguranță îl va contacta. Fiecare dintre noi își apreciază timpul său. Este mai rentabil pentru client să apeleze meșterul care și-a indicat prețurile și deja să negocieze pentru lucrări decât să piardă timpul ca să afle prețul.

Dacă căutați un meșter:

Construcția sau reparația caselor, apartamentelor, căsuțelor de vacanță, oficiilor sau cafenelelor începe întotdeauna de la căutarea meseriașilor profesioniști. Și de preferință cu mâini „de aur” și prețuri moderate. Nu toți meșterii sau specialiștii care s-au dovedit a fi de încredere pot fi găsiți prin patronatul cunoștințelor. Nu este cea mai bune opțiune să ai încredere cuvinte și anunțuri. Iată în acest caz accesați site-ul rabotniki.md pentru ajutor. De ce să alegeți anume această platformă de construcții și reparații? Explicăm!

În primul rând, întrunim toți specialiștii din toate regiunile pe un singur site. Timpul Dvs. este la fel de valoros cum este și al nostru. Prin urmare, îi cauți pe cei potriviți doar printre cei potriviți. Fără a fi distras de CV-uri întâmplătoare ale medicilor și jurnaliștilor. În al doilea rând, structura site-ului este proiectată simplu și laconic. Și din nou, pentru economia de timp și comoditatea Dvs. În al treilea rând, riscul de a apela la un muncitor cu o calificare mediocră este minimizat. Deoarece muncitorii înregistrați pe site sunt dispuși să vă demonstreze la maxim capacitățile sale. Anume din acest motiv, ar trebui să accesați toate secțiunile și nu doar la „Prețuri”. Asigurați-vă că citiți recenziile despre muncitorul selectat, vizualizați portofoliul activității sale și acordați atenție ratingului său general. Suntem adepții unei concurențe corecte. Din acest motiv solicităm de la cei înregistrați pe site să completeze cât mai mult pagina. Acest fapt facilitează căutarea și selecționarea instalatorului sau a designerului de care aveți nevoie.

În al patrulea rând. Butonul "Raportarea unui muncitor". Dacă survin semnale grave, de exemplu, de neîndeplinirea condițiilor, furtului, înșelăciunii și altele, un asemenea muncitor fără scrupule este șters definitiv de pe portal.

Cum să selecționezi un colaborator:

Firme de construcții, echipe sau meșteri: cum să alegi?

Acesta este compartimentul preferat al managerilor resurselor umane, brigadierilor și clienților. Fiecare specialist este fără acoperire -portofoliu, rating, recenziile clienților. Să nu fiți surprinși să găsiți aici prestatori din toate colțurile țării sau chiar din țările din vecinătate sau mai îndepărtate. Serviciile sunt prestate nu doar de firmele de construcție din Chișinău, dar de asemenea și de echipe și meșteri independenți din raioane. 

Căutarea meseriașilor

În funcție de locația șantierului și de lista de lucrări, clientului i se oferă o serie de prestatori dintre care puteți alege specialiști în orice domeniu. Este clar că firmele de construcții sunt rareori implicate în reparații minore într-un apartament, unde trebuie doar să zugrăviți un perete, să reparați cablurile și să înlocuiți instalațiile sanitare. Mai ales când vine vorba de firme din regiuni. La urma urmei, este puțin probabil ca cheltuielile de călătorie să fie acoperite din costul lucrărilor minore. În acest caz este binevenit un meșter ce face de toate pentru a nu apela la mai mulți meșteri diferiți.

Puteți găsi un astfel de meșter introducând numele acestuia în formularul de căutare: sistemul de căutare va găsi meșterul, dacă e să cauți conform recomandărilor prietenilor. Pentru a selecta dintr-o varietate de specialiști, specificați doar regiunea în formularul de căutare. Meșterii cu cea mai bună evaluare vor fi în partea de sus a listei.

Când vine vorba de un volum mare de muncă, unul, chiar și cel mai priceput meșter, nu poate face față - avem nevoie de o echipă sau de o companie mare. Să luăm în considerare un exemplu de căutare a unui astfel de prestator într-o anumită regiune a Moldovei, de exemplu: să găsim companiile de construcții din Chișinău.

alegeți tipul de lucrări;

• în meniul Tip de prestator, selectați Firmă; 

indicați regiunea - Chișinău;

faceți clic pe Căutare.

Robotul va afișa o listă de firme specializate.

O companie națională mare, de regulă, are un preț atractiv. Deoarece stagnarea unei echipe mari și a echipamentului special costă scump.

Verificăm prestatorul

Nu putem să garantăm seriozitatea tuturor meșterilor – rabotniki.md furnizează platformă. Dar pentru a simplifica clientului căutarea, noi deținem un registru de firme de construcții, unde fiecare prestator plasează un portofoliu, prețurile, licențele de activitate și alte documente de acest gen. Cele mai valoroase în această bază de date sunt recenziile clienților. În așa mod se formează reputația meșterilor, fapt care influențează în domeniul de construcții și serviciile adiacente asupra selecției clientului. 

Catalogul include firme, și meșteri universali, echipe – fiecare prestator este în top în baza acelorași condiții. 

Prin urmare, reputația meșterului nu depinde de dimensiunile firmei pe care o reprezintă. Doar calitatea de executarea și respectarea condițiilor acordului joacă un rol important în cazul dat. 

Prețurile pentru serviciile de construcții

În catalogul unic meșterii în construcții indică prețurile pentru serviciile prestate. Pentru a calcula prețul lucrărilor preconizate, studiind prețurile firmelor, luați în calcul regiunea Dvs., în special dacă este vorba de șantiere mari, care necesită utilizarea mașinilor industriale speciale. 

Compartimentele de căutare a meșterilor

Pe site-ul nostru pot fi găsite firme de construcții, echipe și muncitori individual în domeniile următoare. 

 

Dorim succes utilizatorilor noștri!

P.S. Site-ul nostru este în continuă dezvoltare, se ameliorează și se actualizează. Din această cauză așteptăm cu plăcere remarcile și doleanțele Dvs. 

Echipa rabotniki.md